Eesti Statoil ja RMK kingivad lastekodulastele jõulukuused ja kingipakid 20.12

Eesti Statoil ja RMK jätkasid kaks aastat tagasi alguse saanud traditsiooni ning kinkisid ka tänavu kõigile Eesti lastekodudele riigimetsast pärit jõulukuused ning kingipakid.

RMK ja Statoil otsustasid oma koostööpartneritele jõulukaartide saatmise asemel ühise heategevuskampaania korraldamise traditsiooni jätkata, sest eelmistel aastatel on lastekodudest saadud tagasiside väga positiivne. RMK metskonnad viisid sel nädalal üle Eestimaa asuvasse 36 riiklikku või erainitsiatiivil tegutsevasse laste- ja noortekodusse ligi 150 erinevas mõõdus jõulukuuske, kokku poolteist tonni mandariine ja igale lastekodule veel kingikoti lauamängude ja teiste mänguasjadega. Kokku toovad Statoil ja RMK oma algatusega jõulurõõmu 1550 Eesti lastekodulapsele.

Statoili ja RMK koostöö lastekodudele suunatud heategevusprojekti raames sai alguse 2000. aastal. "Lastekodude toetamine sellisel viisil on kujunenud kõigile osapooltele väga südantsoojendavaks ettevõtmiseks ja seetõttu otsustasime tänavu oma aktsiooni veelgi laiendada, haarates lisaks varasematel aastatel meeles peetud riiklikele lastekodudele oma toetuskampaaniasse ka eraalgatusel tegutsevad lastekodud," ütles Eesti Statoili turundusjuht Hede Kerstin Luik.

RMK otsustas kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Mälbergi sõnul samuti algatust jätkata, sest kuuski ja kingipakke laiali vedanud metskondade töötajad said lastekodudega eelmistel aastatel väga hea kontakti ning tunnetasid lastekodude soovi suurema tähelepanu järgi. "Paljud RMK metskonnad viivad kuuse lisaks lastekodule ka kohalikku haiglasse, kirikusse, kooli ja lasteaeda - see on meie soov ja võimalus näidata, et hoolime kodukandi käekäigust," lisas Mälberg.

Lisainfo:
Hede Kerstin Luik, Eesti Statoili turundusjuht, tel (0) 665 7700
Mari-Liis Mälberg, RMK kommunikatsioonijuht, tel (0) 628 1500