Teade Koolmajärve riigimetsa pikaajalise metsatööde kava kinnitamisest
03.mai 2023

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Koolmajärve riigimetsa metsatööde planeerimiseks RMK-le saadetud ettepanekute eest.

Kava koostamisel lähtusime 3.märtsil toimunud koosolekul kõlanud ettepanekutest (vt kohtumise kokkuvõte ja ettepanekute-vastuste tabel) ning kava projektile saabunud ettepanekutest.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Koolmajärve kõrgendatud avaliku huviga metsal majandamise kava aastateks 2023–2032. Kinnitatud Koolmajärve riigimetsa metsatööde kava on avaldatud RMK kodulehel. Kava on kooskõlastanud Räpina Vallavalitsus.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045761

***

Teade Koolmajärve riigimetsa pikaajalise kava projekti valmimisest

23.märts 2023

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Koolmajärve riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le esitatud ettepanekute eest.

Oleme analüüsinud ettepanekuid ja arvestanud neid kava koostamisel. Ettepanekute ja nende vastustega on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Koolmajärve ümbruse riigimetsade metsatööde kava projekti aastateks 2023-2033. Projektiga ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel. 

Ootame koostatud Koolmajärve riigimetsade metsatööde kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile polvamaa@rmk.ee
13. aprilliks 2023. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045761

***

Kutse Koolmajärve metsatööde arutelule

14. veebruar 2023

Anname teada, et RMK alustab Räpina vallas, Koolma küla ümbruses riigimetsa pikaajalise metsatööde kava koostamist. Oleme hinnanud, et tegemist on metsadega, mida kohalik kogukond kasutab igapäevaselt ning soovime oma plaanid teiega eelnevalt läbi rääkida.

Koostasime selle ala piires olevate metsade kaardid ja kirjelduse. Juhime tähelepanu, et tegemist ei ole konkreetse metsatööde plaaniga, vaid metsaala üldise kirjeldusega. Koolmajärve metsa ja seal paiknevate metsade kirjeldusega saab tutvuda RMK kodulehel.

Kutsume kohalikku kogukonda kohtumisele, et arutada üheskoos täpsemalt, millised oleks võimalused metsatööde kõiki osapooli rahuldavaks korraldamiseks neil aladel.

Kohtume aruteluks Koolma külas Rosma-Leevi mnt ääres, küla postkastide juures reedel, 3. märtsil kell 13.00.

Ootame kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid, millele pöörata tähelepanu Koolmajärve ümbruses metsatööde plaanimisel 10. märtsiks 2023 aadressile polvamaa@rmk.ee või 5045761.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehelt

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045761