Eesti Statoil ja RMK kingivad lastekodulastele jõulukuused ja kingipakid 13.12

Eesti Statoil ja RMK jätkavad eelmisel aastal alguse saanud traditsiooni ning kingivad ka tänavu jõulukaartide saatmise asemel kõigile Eesti lastekodudele riigimetsast pärit jõulukuused ning kingipakid. Kuuskede ja kingipakkide laialiviimine algas sel nädalal.

RMK ja Statoil otsustasid ühist heategevuskampaaniat jätkata, sest eelmisel aastal saadi lastekodudest jõulukaartide saatmiseks kuluva summa ulatuses tehtud kingituste eest väga positiivne tagasiside. Kokku viivad RMK metskonnad Eestimaa kõigis paikades asuvatesse lastekodudesse 125 erinevas mõõdus jõulukuuske, tonni mandariine ja igale lastekodudele mitu lauamängu. Lisaks mahtusid igasse kingipakki Juhan Aare kirjutatud teatmikud "Ränduri aabits", mis õpetavad lapsi loodust tundma ning jagavad ränduritarkusi. Kokku toovad Statoil ja RMK oma algatusega jõulurõõmu rohkem kui 1300 lastekodulapsele.

Statoili ja RMK koostöö lastekodudele suunatud heategevusprojekti raames sai alguse eelmisel aastal. Statoil annetas jõulukaartide saatmisele kuluva raha ka 1999. aastal, toetades siis Eesti Puuetega Inimeste Fondi Põlvamaal Karaskis asuva puuetega inimeste üle-eestilise rehabilitatsioonikeskuse käigushoidmiseks. "Lastekodude toetamine kujunes eelmisel aastal kõigile osapooltele väga südantsoojendavaks ettevõtmiseks ja seetõttu otsustasime ka tänavu tuua just lastekodulastele jõulurõõmu," ütles Eesti Statoili turundusjuht Hede Kerstin Luik.

RMK otsustas samuti algatust jätkata. "Paljud RMK metskonnad viivad kuuse lisaks lastekodule ka kohalikku haiglasse, kirikusse ja kooli - see on metsameeste soov ja võimalus abistada omakandi inimesi ning näidata, et RMK hoolib kodukandi käekäigust," lausus RMK avalike suhete juht Olavi Paide.


Lisainfo saamiseks palume pöörduda:
Hede Kerstin Luik, Eesti Statoili turundusjuht, tel (0) 665 7700
Olavi Paide, RMK avalike suhete juht, tel (0) 628 1500, (050) 18 010