President sai jõulukuuse riigimetsast 20.12

Täna viis RMK presidendi kantseleisse 5 jõulukuuske, mis hakkavad ehtima Kadrioru lossi ruume, sealhulgas president Arnoldi Rüütli ametikorterit.

Presidendilossi jõulukuused on pärit RMK Vardi metskonnast. "Meile kui metsariigile on kohane, et riigi esimese mehe jõulukuusk on kasvanud riigimetsas," ütles RMK avalike suhete juht Olavi Paide.

Riigimetsast saavad endale jõulukuuse kõik soovijad. Kes tahab ise metsas kuuse järel käia, peaks kuuseostusooviga pöörduma RMK metskondade poole, kus antakse kuuse raiumiseks luba ja näidatakse metsas õiged kohad kätte. "Ise ilma loata ei tohi jõulukuuske minna raiuma, see on vargus," ütles Olavi Paide.

Riigimetsa majandaja RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine: metsa uuendamine, kasvatamine ja kasutamine ning metsakaitse korraldamine. RMK korraldab riigimetsades ulukihoolet ning jahi- ja loodusturismi, samuti on RMK ülesandeks tagada igaüheõigusega seotud metsakasutus.

Lisainfo:
Olavi Paide
RMK avalike suhete juht
Telefon 050 18 010
E-post olavi.paide@rmk.ee